Újrahasznosítás a konyhában: fokhagymás kruton szikkadt kenyérből. Brokkoli krémleves, ahogy szerkesztőnk készíti

Szikkadt kenyeret, zsemlék, kiflit nemcsak panírmorzsaként vagy édességhez (rakott zsemle, bread pudding) hasznosíthatjuk, krutont is készíthetünk levesbetétnek vagy saláták dúsításához. Nagyobb mennyiség is készíthető, zárható edényben, zacskóban sokáig eláll. A házi kenyér- vagy zsemlekocka fűszerolajjal, zúzott fokhagymával is ízesíthető. Szeletelt kenyérből készítettük a fotón látható kenyérkockát. 5-6 kenyérszeletet apró kockára vágtuk, szétterítettük egy kisebb tepsiben, meglocsoltuk olívaolajjal … Bővebben: Újrahasznosítás a konyhában: fokhagymás kruton szikkadt kenyérből. Brokkoli krémleves, ahogy szerkesztőnk készíti