Year Compass. Elérhető az ingyenes 2021/2022-es Éviránytű. Zárd le az évet, tervezd meg az újat!

Az előző évek gyakorlatának megfelelően magyar nyelven is elérhető a praktikus gondolatrendszerező, évrendszerező füzet, a YearCompass. Bárki számára hozzáférhető, több mint 50 nyelven kinyomtatható, digitális változatban is kitölthető. Segítségével értékelhetjük, összegezhetjük a 2021-es évet és megfogalmazhatjuk terveinket, céljainkat 2022-re.

A kiadvány mottója: „Az újévi fogadalmak nem működnek. A YearCompass igen – több, mint egymillió embernek 2012 óta.”

Mi az a YearCompass?

Irányított kérdéseken és gyakorlatokon keresztül bejárja veled az elmúlt egy éved, majd segít abban, hogy a terveidet, álmaidat konkrét célokká formáld. A múltadból tanulva tervezheted meg a jövődet, hogy ne ess időről időre ugyanazokba a csapdákba, és a kezedben tudhasd életed irányítását.

Miről szól az éviránytű?

A 20 oldalas kiadvány első részében a 2021-es évre vonatkozóan találunk témafelvetéseket. Ezek segítségével összefoglalhatjuk évünk meghatározó történéseit a következő kategóriák mentén: család/magánélet, munka/egyetem, körülmények (lakás, tárgyak), pihenés/kikapcsolódás/alkotás, barátok/közösség/szolgálat, fizikai/testi, mentális/szellemi, érzelmi/spirituális, pénzügyi, bakancslista (ha sikerült elérni valamit, amire mindig is vágytunk). Felidézhetjük a legszebb pillanatokat, a sikereket, a tanulságokat. A füzet első része a lezárásban, elengedésben nyújthat segítséget, abban, hogy lezárhassuk a mögöttünk álló évet. Ehhez elcsendesedésre van szükség, időt kell szánni a kitöltésre. Nem feltétlenül kell egyedül végigmenni a kérdéseken, családtagokkal, barátokkal közösen is kitölthető a kiadvány, kiváló apropó lehet egy év végi együttléthez, egy jó beszélgetéshez.

A kiadvány második része a 2022-es évre fókuszál. Kijelölhetjük legfontosabb céljainkat, életterületekre bontva: család/magánélet, munka/egyetem, körülmények (lakás, tárgyak), pihenés/kikapcsolódás/alkotás, barátok/közösség/szolgálat, fizikai/testi, mentális/szellemi, érzelmi/spirituális, pénzügyi, bakancslista. A listát kinyomtatva mindig szem előtt tarthatjuk. Hónapról hónapra végiggondolhatjuk céljainkat, megtervezhetjük az évet.

Hogy néz ki az előtted álló év? Mi minden történhet ideális esetben? Mitől lesz jó? Rajzolj, írj, szabadulj meg az elvárásoktól, és álmodj bátran!

A YearCompass yearcompass néven megtalálható az Instagramon is. Ha fotót készítünk a füzetről, feltölthetjük, az alábbi hashtagek használatával: #eviranytu #yearcompass #mogottedazev #elottedazev #theyearahead #evrendezes #yearplanning

LETÖLTÉS a Year Compass weboldaláról >>

Az Évrendező Füzet nyomtatható változatban >>

Az Évrendező Füzet kinyomtatott változatban meg is rendelhető >>

olyan papíron, melyet öröm tapintani

karton borításban, hogy időtálló legyen, és sok év múlva is vissza tudd nézni az emlékeid.

 

A magyar változatot a Láthatatlan Kiadó munkatársai és a Láthatatlan Egyetem önkéntesei készítették.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

13 − 5 =

hirdetés