A jótékony olajbogyó. Érdekességek az olajfáról és a zöld aranyról
Az olajfa és az abból készült termékek, leginkább az olívaolaj, fontos alapanyaga a mediterrán konyhának. Olívatermelésben Spanyolország vezet, Olaszország, Görögország és Törökország követi. Törökország 81 tartományából 35-ben termesztenek olívát, jellemzően a Márvány-tenger, Égei-tenger, Földközi-tenger vidékén és az ország dél-keleti részén. A Fekete-tenger vidéke túlságosan csapadékos, így ott teát termesztenek. (Literszámra isszák a törökök.) Törökországban az olajbogyó-termesztés … Bővebben: A jótékony olajbogyó. Érdekességek az olajfáról és a zöld aranyról
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba