Vitamindús, alacsony zsírtartalmú zöldfűszeres szendvicskrémek
A (zsíros, adalékanyagokat tartalmazó) bolti sajtkrémek, vajkrémek helyett érdemes házilag, friss összetevőkből készíteni ízletes és egészséges szendvicskrémeket. Ezek a változatok mérsékelt zsírtartalmúak, bővelkednek ásványi anyagokban, vitaminban. Ajánljuk friss kenyérhez, pirítósra, szendvicsbe, puffasztott rizs- vagy búzaszeletre, abonettre. Zöldfűszeres krémtúró Hozzávalók kis tálnyi mennyiséghez 5 dkg tehéntúró 5 dkg juhtúró fél pohár görög joghurt (kis poharas) 1 gerezd … Bővebben: Vitamindús, alacsony zsírtartalmú zöldfűszeres szendvicskrémek
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba