Természetesen jó! Kókuszos ajakbalzsam házilag

hirdetés

hirdetés

A tápláló, ápoló ajakbalzsam elkészítése nagyon egyszerű. Kiürült, sterilizált tégelybe adagolhatjuk, ajakápoló tokot beszerezhetünk több hazai üzletben vagy natúrkozmetikumokat forgalmazó webáruházban.

Hozzávalók

kókuszolaj

méhviasz

E-vitamin olaj vagy olívaolaj

Javasolt arányok

2 adag kókuszolaj – 1 adag méhviasz – 2-4 csepp E-vitaminolaj (mennyiségtől függően)

Elkészítés

A méhviaszt gőz felett olvasszuk fel egy kis tégelyben.

Adjuk hozzá a kókuszolajat és az E-vitamint/olívaolajat.

Keverjük jól össze. Közepesen lágy masszát kapunk; ekkor adagolhatjuk is a tégelyekbe, ajakápoló tokba.

Ha a méhviasz kihűl, az ajakápoló eléri a megfelelő állagát. Hónapokig használható.

Nagyobb mennyiségben készítve gazdaságos.

hirdetés 

hirdetés 

Kapcsolódó összeállítások

Természetesen jó szépítőszer: univerzális krém méhviaszból, olívaolajból
Természetesen jó szépítőszer: univerzális krém méhviaszból, olívaolajból
Készítsünk illatos testpermetet! A legjobb nyári illóolajok
Készítsünk illatos testpermetet! A legjobb nyári illóolajok

hirdetés

Életszépítők

Hobbiblogként cseppentem a virtuális világba 2012-ben. Sokat változtam azóta. Kitartó kis csapat áll mögöttem.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás