Mindenkinek, aki szereti: megérkezett a 2018-as IKEA katalógus!

Szeptember hetedikétől kerül a magyar áruházakba az IKEA 2018-as katalógusa, amely ezúttal a nappalira fókuszál, de a népszerű kiadvány már 2017. augusztus 24-től online is lapozható a www.IKEA.hu weboldalon, továbbá ettől a naptól letölthető az IKEA-katalógusalkalmazás Android és IOS készülékekre is.

A katalógus készítői idén is a mindennapokból vett példák segítségével mutatnak be különböző élethelyzeteket és az azokra adható ideális lakberendezési megoldásokat.

A 2018-as kiadvány három fő téma köré épül, melyek a személyes életteret, az otthon társadalomra gyakorolt hatásait, emellett az egyedi dizájnt és a termékinnovációkat,
valamint a gyártás során alkalmazott újításokat helyezik a középpontba.

Az IKEA katalógusa az egyik legnagyobb példányszámban megjelenő kiadvány a világon. 1951 óta kínál lakberendezési megoldásokat az emberek többsége számára évente megújuló tartalommal, a fogyasztói igények minél pontosabb kielégítése céljából. A 2018-as, hatvanhetedik alkalommal megjelnő katalógus összesen 52 országban, 35 nyelven jelenik meg 328 oldalon, 203 000 000 példányban. 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 + 18 =

hirdetés