Jóga a Balatonban

Különleges élményben volt részük azoknak, akik július 20-án kipróbálták a vízi jógát, hivatalos nevén a SUP (Stand Up Padle) jógát Balatonszabadi-Sóstónál. A vállalkozó szelleműek a vízben, board deszkán jógáztak. A hazánkban egyedülálló jógaprogram a siófoki Earth Wind & Water sportcentrum és a Gerilla Jóga szervezésében valósult meg, Uracs Annamari jógaoktató kezdeményezése. 

– Régi vágyam volt egy vízhez köthető, különleges program, s annak ellenére, hogy balatoni lányként nőttem fel, nem töltöttem sok időt a víz közepén, legfeljebb a parton – fogalmaz Annamari.

– Telt múlt az idő és egy régi tervem valóra váltásaként, 34. szülinapi ajándékomként megszerveztem magamnak egy USA nyugati parti utat 2013. áprilisában. Itt találkoztam a furcsa, új és hihetetlenül élménydús sportággal, a Stand Up Paddle board-dal. Több sem kellett a jógás társadalomnak, azonnal rácsúsztak a board-ra, nagy élvezettel ringatóznak a hullámokon, természetes egyensúlyt generálva a különböző, minimálisan módosított jógapózokban.

Mészáros Balázs képriportja a balatoni SUP jógáról

 

Ajánló

 

Gerilla Jóga

Napforduló Jógafesztivál

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × 2 =

hirdetés