6 remek képszerkesztő program okostelefonra, szerkesztőnk ajánlásával

Lassan eljön az az idő, amikor retrónak számít fényképezőgépet használni, pedig egy jó fotómasina és hozzáértő fényképész csodákra képes. Viszont az okostelefonok kamerái is egyre fejlettebbek, profi, minőségi fotók készíthetőek egyes darabokkal, főleg, ha van hozzá egy jó képszerkesztő applikációnk is.

Hat könnyen kezelhető, általunk kipróbált képszerkesztőt ajánlunk, melyek egyszerűen letölthetők a telefonra, tehát fotózás után egyből lehet szerkeszteni az elkészült képet. 

PicsArt

A play áruházban könnyedén rátalálhatunk, 4,5-ös minősítéssel rendelkezik (a maximálisan adható 5-ből), mintegy nyolcmillióan értékelték. Szerkeszthetünk, vághatunk, és akár még rajzolhatunk is az applikáció segítségével. Facebook fiókkal könnyedén bejelentkezhetünk, de aki nem akarja „kiadni” az összes a közösségi oldalon található adatát, azok külön is regisztrálhatnak. Kérhetünk három napos próbahasználatot, ha a próbaidő letelt, ezer forint alatt van a havi előfizetés.

Képszerkesztő Pro

Ikonjának színvilága emlékeztet az Instagram színeire; 103 ezer véleményből 4,7-es értékelés jött össze az applikációnak. Szép eredmény. Vághatunk, írhatunk, matricázhatunk, készíthetünk elegáns és menő kollázsokat, és számos szűrő beállítás is elérhető, akár már az ingyenes verzióban is. De ha egyedi szűrőt szeretnénk, akkor néhány száz forintért meg tudjuk őket vásárolni. Érdemes kipróbálni.

SnapSeed

A Google tulajdonában lévő applikáció közel egymillió értékelő alapján 4,5-ös átlaggal bír. Az alkalmazás letöltése után a szokásos stílus szűrőkkel találkozhatunk, viszont a további beállítások átlagon felüliek. Számos beállítással és lehetőséggel találkozhatunk, ha elkezdjük használni. Regisztrációt nem igényel, és a készítők rendszeres frissítésekkel állnak elő, így biztosan nem maradunk le az új trendekről és csodás képek mehetnek ki a kezeink közül.

Adobe Photoshop Fix

Aki valaha foglalkozott már komolyabban képszerkesztéssel, az biztosan ismeri az Adobe programokat, nos, ezt a képszerkesztő is a család része, telefonra fejlesztve. A jó hír, hogy a Photoshop több formája is elérhető már mind Androidra, mind IOS-re, így senki nem marad ki a képszerkesztés csodáiból. Egy nagyon precíz programról beszélünk, mely ügyel a képminőségre, és a könnyen kezelhetőségre. Eltüntethetünk nemkívánatos elemeket a képünkről vagy éppen összeolvaszthatunk több fotót. Széles skálán mozog a felhasználhatósága, ennek ellenére mégis csak 4,1-es értékelést kapott, bár nagyszámú közönség szavazott (32 ezer ember), a nagy tárhelyigény sokaknak problémát okoz sajnos. Ennek ellenére nagyon jól kezelhető app.

Collage Maker

Ezt az applikációt inkább a játék kedvéért érdemes letölteni. Nagyon kedves kollázsok készíthetőek vele, illetve cuki matricák és effektek találhatóak benne. A felhasználók annyira szeretik, hogy mindegy 100 ezer ember átlag véleménye szerint 4,8-as a szerkesztő program. Jópofa templateket és szabad alkotási lehetőséget használhatunk, melyekkel még vidámabbá tehetjük a nyaralós fotókat.

Canva

Személyes kedvencem ez a program, akár a számítógépen, akár a telefonra letöltve használom. Könnyen és gyorsan adhatsz ki a kezedből közel profi szerkesztéseket. Főként akkor nagy segítség, ha webre dolgozol. Például sok Facebook vagy Instagram posztot készítesz, a Canva szuper sablonokat ad, amit már valaki elkészített helyetted, csak be kell illesztened a saját képedet, átírni a saját szövegedre és mehet is az online térbe az elkészített kép.

Összeállította: Tolvaj Vica

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − hét =

hirdetés