Bűbájos drótangyalok. Medál, ami dekorációnak, ajándékkísérőként, amulettként is használható

Angyalok. – Elég, ha tudod, hogy itt vannak veled, de azért a szemnek is kő valami – ezt mondotta igen rég a nagypapa. Így hát ilyenkor realizálok – válaszolja Debre Gyöngyi a kérdésre: hogyan született meg a fejében bájos drótangyalok ötlete?

– Mivel mindenki mindent csinál már, próbálok kicsit másféléket alkotni, az általam művelt kézműves technikákkal. Vannak dróttal horgolt angyalaim 3-5 cm magassággal, harangos szoknyácskákkal, aztán vannak a kerámia szoknyásak, melyeknél csak félig enyém az érdem, mivel a kis virág alakú kerámiát nem én csinálom, hanem Simon Edina keramikus. Bár ő nem erre szánta a virágokat, én szeretek mindenből mást csinálni, mint amire való… Az angyalok gyakran nevet is kapnak.

Drótangyalok

A szabadon hajlítgatott drótangyalkák állnak talán a legközelebb a szívemhez. Ők inkább sík- mint térbeliek, számtalan variáció és méret létezik belőlük, igyekszem minél kedvesebbre hajlítgatni őket. Szabad kézzel dolgozom, nem használok sablont, gyakran menet közben formálódnak.

windprincess_drotangyal2

windprincess_drotangyal3

windprincess_drotangyal4

windprincess_drotangyal5

Teheted a karácsonyfára, viselheted láncon a nyakadban, használhatod ajándékkísérőnek. Szeretem őket, egytől egyig, hiszen az én gyerekeim…

Debre Gyöngyi Windprincess Jewellery

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × egy =

hirdetés