Szép emlékek a falon: csináltassunk vászonképet kedvenc fotónkból!

Ma már szinte mindenki tud jó minőségű fotókat készíteni. Egy-egy jól sikerült digitális kép az otthonunk éke lehet: vászonképeket készíttethetünk belőlük, különféle méretben. Ezek a fali dekorációk érzelmi többletet hordoznak, hiszen szeretteinket vagy egy-egy szép élményünket örökítik meg. Karácsonyira is ajándékozhatunk ilyet.

Ha sokat fotózunk, feltehetően sok-sok kedvenc képünk van, s nem egyszerű ezek közül a nyomatra szánt fotót kiválasztani. Van néhány általános szabály, amit a kép kiválasztásakor célszerű szem előtt tartanunk.

Ha a lakásunkba szánjuk, vegyük figyelembe a helyiség funkcióját, a rendelkezésre álló helyet, s természetesen a fotó hangulatát. Szeretjük például a nyaralást megörökítő fotókat, de nem biztos, hogy lombhulláskor, vagy karácsonykor is a bikinis tengerparti képeket szeretnénk a falon látni. A fotó színvilágát is vegyük figyelembe, próbáljunk az adott helyiség színeihez passzoló képek közül választani. Fontos, hogy a színek éljenek, a nyomatra szánt digitális kép jól komponált, harmonikus és éles legyen. Az sem jó, ha túl világos, s az sem, ha túl sötét.

Az alábbi vászonképen az amerikai festő, Ronnie Biccard egyik szép festménye látható, digitális fotó alapján készült a 30 x 30 centis vászonkép. A festmény az Életszépítők Facebook oldalának profilképeként többeknek ismerős lehet – a művésznő engedélyével használjuk.

Partnerünk, a poszter nyomással is foglalkozó www.katalogo.hu három 30 x 30 centis vászonképet készített nekünk, a képek szerkesztőségünk falait díszítik.

A fotóból készült vászonképek színhűek és tartósak

A Poszter nyomó www.katalogo.hu kifejezetten művészi és fotóalkalmazások igényeihez tervezett iPF nyomtatót használ, 12 színes LUCIA pigment tintarendszerrel, ami pontos színeket és kifejező fekete-fehér nyomatokat állít elő. A vászonképek normál beltéri használat mellett hosszú évekig megőrzik eredeti színeiket (a direkt napsütéstől óvjuk őket).

A nyomtatás minősége nagyban függ a kép felbontásától. Nagy általánosságban elmondható, hogy a mai digitális fényképezőgépek, már nagyméretű nyomtatásra alkalmas képeket készítenek, de ha egy régi fotóból szeretnénk egy nagy méretű posztert, vagy egy az interneten keresett fotó a nyomtatás tárgya, nem árt ha megvizsgáljuk annak felbontását, elmondható, hogy a 2 Megapixel, vagy feletti felbontású digitális fotók már alkalmasak nyomtatásra.

Fontos tudni, hogy a számítógép monitorok színbeállításai nagyban eltérhetnek egymástól. A Poszter nyomó színhelyesre kalibrált nyomtatókkal dolgozik, de a a nyomat színe eltérhet attól, amit a monitorunkon látunk (a monitor színbeállítása miatt).

A Poszter nyomó a beérkező megrendeléseket mindig megvizsgálja, hogy a nyomatra szánt digitális fotók megfelelnek a kritériumoknak.

 

A nyomatot vakrámára rögzítik

Hibiszkusz – ezt a fotót nagyon szeretjük, vászonképen is jól mutat

Kész termékek – szépek lettek!

A vászonképek egyszerűen rögzíthetők a falra

Akinek megtetszettek a vászonképek, felveheti a kapcsolatot Partnerünkkel, a Poszter nyomóval.

Megrendelés ITT >> | Árak >>

Nyitókép: Poszter nyomó www.katalogo.hu

 

Ajánló

Szövetképek – Fali dekoráció egyszerűen

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 2 =

hirdetés