Ajándékötlet | Belelapoztunk két szép karácsonyi kiadványba

Szerencsére még mindig sokan gondolják úgy, hogy egy könyv vagy egy igényes kiadvány értékes és hasznos karácsonyi ajándék. Belelapoztunk két közelmúltban megjelent kiadványba – mindkettőt jó szívvel ajánljuk!

Ünnepi receptjeim

A Corvina Kiadó gondozásában megjelent Ünnepi receptjeim c. igényes megjelenésű kiadványban saját vagy családi recepteket örökíthetünk meg.

Aki szeret főzni, gyűjti is az emlékezetes recepteket, kiváltképpen a különlegeseket, az ünnepi alkalmakra, húsvétra, karácsonyra, szilveszterre, újévre, születésnapokra, baráti bulikra és gyerekzsúrokra valókat: a nagymama kacsasültjét, a tévében látott egzotikus finomságokat, a szomszéd néni tortáját, a barátok vendégváró falatkáit, vagyis az innen-onnan való recepteket. Vagy ha valami miatt különösen jól sikerült a vadragu, a bejgli, gyorsan leírja, mit változtatott a receptben, nehogy elfeledje. Erre szolgál ez a könyv: a kedvcsináló finom receptek után az innen-onnan származó saját receptek méltó keretbe foglalására.

A 144 oldalas kiadványban receptek is találhatók.

Kedvezményes áron – limitált példányban – megvásárolható a Green Bazaar webáruházban >>

Karácsony – Magyar hagyományos adventtől újévig

A Kossuth Kiadó gondozásában megjelent 148 oldalas Karácsony – Magyar hagyományok adventtől újévig című magazin bemutatja a legérdekesebb magyar ünnepi népszokásokat, és segít abban, hogy pénztárcabarát és saját kezűleg készített meglepetésekkel örvendeztessük meg a szeretteinket. Ezen kívül olvashatunk benne megható karácsonyi novellákat olyan szerzőktől, mint Schäffer Erzsébet, Grecsó Krisztián, Lackfi János, Müller Péter és Varnus Xavér. Az olvasó rengeteg, gyönyörű fotóval illusztrált receptet talál benne, és praktikus tanácsokat is kap az ünnepi előkészületekhez (például fenyőfaválasztáshoz, szervezéshez, és a lelki ráhangolódáshoz).

A magazinhoz CD-melléklet tartozik, 10 mesét tartalmaz.

Kedvezményes áron – limitált példányban – megvásárolható a Green Bazaar webáruházban >>

Fotó: Életszépítők | Ymon

hirdetés 

hirdetés 

Ajánló

A gyerekköltészet legjava egy kötetben: 70 költő 400 verse óvodásoknak

Green Bazaar

Könyvújdonságok a Green Bazaar webáruházban

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő + 18 =

hirdetés