„Belső fényképek, rendezetlen tájak.” Virágok világa. Válogatás Isabelle Menin festő-grafikus éteri szépségű alkotásaiból

Isabelle Menin 1961-ben született, Brüsszelben él és dolgozik. A brüsszeli Grafikai Kutató Iskola tehetséges növendékeként szerzett diplomát, ezt követően tíz éven át a festészet töltötte ki az életét, emellett grafikai terveket, illusztrációkat is készített. A természet, ezen belül a változatos növényvilág, a virágok a fő inspirációs forrásai kezdettől fogva. A belga művész elismert, sikeres festőművészként néhány éve tért át a digitális fényképezésre; a digitális képalkotásra.

Éteri szépségű képeket állít elő a fényképeiből professzionális képszerkesztő programok segítségével. A digitális képek kinyomtatva különösen jól mutatnak nagyméretű vásznakon, rendszeresen láthatók kiállításokon; Isabelle inspiráló, élettel teli művészetét – többek között – fényfestők is előszeretettel használják fel épületek alkalmi dekorálására.

 

– Munkáimat belső fényképeknek és rendezetlen tájaknak nevezem, a természet lenyűgöző összetettsége és az emberi komplexitás egyaránt kifejeződik bennük – a rend és a rendezetlenség harmóniái. A természet számomra az a hely, ahol megszabadulhatok az emberi alakoktól, az emberi zajtól és az emberi arroganciától, és ez nagyon pihentető – fogalmazott egy interjúban Isabelle Menin.

 

Isabelle Menin

Isabelle Menin Facebook oldala >>

Web: isabellemenin.com

Képek: isabellemenin.com/portfolio

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy + 7 =

hirdetés