Trükkös, légies dekor: használd kreatívan a hátlap nélküli képkeretet!

A hátlap nélküli álló képkeretek előnye nem csak az, hogy mindkét oldalukra be lehet csúsztatni egy-egy fotót; a keret légies jellege kiaknázható dekorációs célokra is. Korábbi összeállításunkban megmutattuk, milyen jól mutatnak a színes préselt virágok a két üveglap közé csúsztatva. Itt található a cikk:

A svéd lakberendezési áruházban pár száz forintért beszerezhető TOLSBY képkeret tökéletes hozzá. Nemcsak virágok, préselt falevelek jól mutatnak ily módon – légies, lebegő hatást keltenek. Az optikai illúzió fólia alapú matricákkal is elérhető. Az általunk használt pitypang mintájú matricának erős átlátszó fólia az anyaga, ezért nemcsak csempén, hanem üvegen is jól mutat – egy másik összeállításunkban látható erről egy képes ismertető:

A 15×15 centis matricák – mintától függően – egyszerűen beilleszthetők a 10×15 centis képkeretbe, a lelógó részt le kell vágni. 

Víztiszta írásvetítő fóliára alkoholos filccel egyedi feliratok, rajzok készíthetők – színes gyerekrajzok is jól mutatnak ebben a képkeretben.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =

hirdetés