Kreatív falfestmények szafari stílusban – Andrea saját pingálású hálószobája

Amikor Sugár Andrea azt mondja odahaza, hogy időszerű lenne a falfestés, nem arra gondol, amire a legtöbbünk, vagyis nem egyszerűen új színnel szeretné átfesteni a falakat, hanem komplett falfestményben gondolkodik. Nemcsak falra fest – több tucat festményt vitt vászonra az utóbbi években. Alkotásai karakteresek – Andrea főleg erőteljes színekkel dolgozik. Bemutatjuk egyik friss munkáját, szafari stílusú falfestményét – egzotikus, afrikai hangulatot csempészett a hálószobába. Andrea is bemutatkozik.

– Autodidakta módon festek. Élvezem a színek energiáit, a kész festmény látványát. Folyamatosan fejlesztem magam. A festés számomra igazi meditáció, nyugalmi pont. Ebben az alkotótevékenységben tudom a legjobban kifejezni, megmutatni magam. Szükségem is van erre ebben a rohanó világban. Alkotás közben lelassulhatok, ábrándozhatok, ott vagyok, ahol éppen az ecsettel tartok. Hódolok a meleg színeknek, a napszínek elvarázsolnak, ezzel a színnel tudok leginkább azonosulni. Talán mert az aurám színei is narancs és vörös árnyalatok. A Nap – a napfelkelte és az alkonyat – színei iránti rajongásom még vezeték nevemben is megjelenik: Sugár. Már gyerekkoromban is szerettem festegetni, rajzolni, agyagozni, de úgy alakult az életem, hogy nem tanul(hat)tam a festészetet. Ezért is élvezem, hogy végre ezzel foglalkozhatok. Az festészet mellett a lovak és a természet szerelmese vagyok.

Képeken a szafariszoba

A lakás más helyiségében is fellelhetők Andrea falfestményei

 

Andrea megrendelésre is készít festményeket. Aki szeretné vele felvenni a kapcsolatot, a sugar.a@freemail.hu e-mail címre írhat.

Andrea weboldala

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc − hat =

hirdetés