2in1: családfa és dekoráció. Hogyan készíthetünk saját falmatricát?

Aki először jár Renáta otthonában, bizonyára felfigyel a lépcsőfeljáró melletti falmatricára. Az egyedi kivitelezésű családfán a családtagok fotói láthatók. Renáta megosztotta velünk a különleges fali dekoráció történetét.

Dekoratőrként dolgozom, így adott volt a lehetőség, hogy falfestés helyett, inkább fóliából vágjam ki az általam tervezett családfát. Szerintem praktikusabb is, mivel lakásfestéskor nem kell körbefesteni, vagy lecsiszolni a felületet, könnyen eltávolítható és bármikor újra alkotható.

Nálunk a nappaliból felmenő lépcsőház oldalfalára került – eltakarva pár meglévő foltot az oldalfalon -, így még este lefekvéskor is odapillanthatok. A férjem és az én családom felmenőit, gyermekeinket, rokonainkat régi és viszonylag új fotókból válogatva állítottam össze.

A képeket és az őket körülvevő képkereteket színes, kültéri nyomtatóval matricára nyomtattam. Így ezek is könnyen felhelyezhetők és ezáltal olcsóbb a képek pótlása, vagy a családfa képeinek bővítése. De persze fa képkeretekkel szegélyezett fotókat is tehetünk a családfánkra. (A mi esetünkben ezek biztosan minden nap leestek volna.)

Természetesen tudom, a falfestésnek is megvan a hangulata, viszont ez a megoldás gyorsabb, egyszerűbb és bármelyik dekorációs műhelyben megrendelésre is elkészítik nekünk akár saját terveink alapján. Mindenkinek szeretettel ajánlom, hogy alkossa meg saját kis családfátokat! Nagyon sok emlék, öröm, szívmelengető érzés létrehozni és nap mint nap ránézni is.

Molnárné Herbert Renáta

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 − 8 =

hirdetés