Mobilis és olcsóbb, mint egy kanapé: függőágyak, függőszékek, hintakuckók

Miért szeretjük a függőágyakat, függőszékeket, hintakuckókat? Nem (csak) azért, mert olcsóbbak, mint egy kanapé. Remekül lehet bennük lazítani, miközben élvezzük a szabad mozgást, ringatnak, ezáltal nyugtatnak. Előnyük továbbá, hogy szinte bárhova felszerelhetők.

Nyáron a szabadban adhatjuk át magunkat a gondtalan pihenésnek, magunkkal is vihetjük az ún. túra változatokat egy-egy kirándulásra, csak alkalmas fá(ka)t kell találni a rögzítésükhöz. Beltérben használhatók egész évben, a függőágyakat szakszerűen az oldalfalra, a székeket pedig a mennyezetre rögzítve. Nemcsak a falra erősíthetők fel, mind a függőhintákhoz, mind pedig a függőágyakhoz beszerezhetők esztétikus fa állványok. A gyerekszobában is jó szolgálatot tesz egy hintakuckó – a kicsik imádnak elbújni, ringatózni benne.

Hintaágyból, -székből, és -kuckókból többféle típus, méret kapható változatos színekben. Anyaguk 80%-a pamut 20%-a poliészter. Mutatunk néhány minőségi darabot, ezek a www.fuggoagy.eu webáruházból beszerezhetők – egy-egy darab most akciós áron! Érdemes körülnézni a webshop kínálatában is.

Colorida függőágy 

Amazonas L függőágy, kétszemélyes

Colorida függőszék

Colorida függőszék natúr-narancs színben

Gigante Linda óriás függőszék

Joki hintakuckó – Dolfy

Joki hintakuckó Green

Zöld-narancs függőszék

Tibau zöld-narancs-kék M függőágy

Carolina flowers L függőágy

Carolina flowers L függőágy

Túrafüggőágy

Túrafüggőágy

Flora XXL családi függőágy

 

 

A forgalmazó solymári bemutatótermében minden termék megtalálható – az érdeklődőktől előzetes időpont egyeztetést kérnek. Telefon: +3630 563 4279 | Cím: 2083 Solymár, Kosár utca 9.

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × négy =

hirdetés