Scrapbook kezdőknek: 3 könnyen elkészíthető kinyitható képeslap

Sokan rajonganak a scrapbook technikáért; kitartással, gyakorlással rövid idő alatt tökélyre fejleszthető. Látványos egyedi albumokat, képeslapokat és képeket készíthetünk. Bár a scrapbook kellékek kínálata rendkívül gazdag, nem feltétlenül kell beruháznunk komolyabb dolgokra, egyszerű alapanyagokkal, hagyományos eszközökkel is belekezdhetünk. Ha költenénk is a hobbira, az elsők között egy profi vágó- és domborítógépre érdemes szert tenni. Megunhatatlan, sokoldalúan felhasználható, jobbnál jobb sablonokkal bővíthető.

A scrapbook papírigényes műfaj, a tervezés talán legélvezetesebb része a különféle textúrájú, mintázatú, stílusú papírok összepárosítása, a színek összehangolása. (Kreatív papírokat, színes, mintás, kétoldalas kartonokat kreatív hobbi boltokban, webáruházakban találunk.) Az általunk készített kinyitható képeslapokat bárki könnyedén elkészítheti, bár a mi munkánkat megkönnyítette a motívumok kivágását segítő Sizzix vágó- és domborítógép >> 

Ötletek képeslap készítéséhez

Irodai lyukasztóval vágtuk az egymáshoz illesztett kartonlapokat, majd vékony kenderzsineggel kötöttük össze (bármilyen kötözőt használhatunk).

A borító alján látható zöld elefántokat színes ragasztószalagból (washi tape) vágtuk ki formalyukasztó segítségével.

Képeslap 1.

Képeslap 2.

Képeslap 3.

 

A kreatív papírokat a Kroki Kincsei Hobby Bolt és a Your Hobby webáruház biztosította.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × öt =

hirdetés