Színezd újra! Nyomtatható Hundertwasser grafika gyerekeknek, felnőtteknek

Alkoss Hundertwasser stílusában! 

Hundertwasser Blue Blues c. műve alapján készült az alábbi nyomtatható színező, amelyet színekkel életre kelthetsz. Rengeteg reprodukció készült az eredeti grafikából, más-más színvilággal, a színezőt a saját ízlésed szerint alakíthatod.

A Blue Blues egy hagyományos képeslapon

A kiszínezett grafikát digitális technikával szerkesztheted – a színek intenzívvé varázsolhatók számítógéppel. A kézzel kiszínezett képet szkenneld be vagy fotózd le, ezután használhatod a képszerkesztő effekteket. Az alábbi képekkel érzékeltetjük a kézi és a számítógéppel „felerősített” grafikák közötti különbséget.

A kész művet nyomtasd ki minőségi kartonra – bekeretezheted, de készíthetsz belőle képeslapot, ajándékkísérőt is.

 

A Hundertwasser színező a Super Coloring oldalról tölthető le. Kattints IDE! >>

Hundwertwasserről

Friedensreich Regentag Dunkelbunt Hundertwasser osztrák építész, festő és filozófus rendkívül gazdag grafikai és iparművészeti munkásságában a színek és formák tobzódását éppúgy megfigyelhetjük, mint épületein. Képein a természet sokszor elvont, épületeit azonban körülölelik, befedik vagy annak nyílásait kitöltik a zöldellő fák, virágzó bokrok, melyek a színes, hullámzó, minden szögletest ívvé formáló építészeti környezettel egységbe forrva hirdetik alkotójuk ökologikus világszemléletét.

Építészetéről korábban kétrészes sorozatot közöltünk

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + négy =

hirdetés