Természetes és illatos karácsonyfadíszek narancshéjból. A maradékból kandírozott narancsot készíthetünk
A narancsnak – a belső hártyás részét leszámítva – minden része hasznosítható. Ha frissen facsart narancslevet készítünk, a héját ne dobjuk ki, karácsony előtt illatos díszeket készíthetünk belőlük. Sütemény kiszúróval tetszőleges formákat vághatunk ki a negyedelt héjból – előtte a belső fehér hártyát távolítsuk el -, a maradékból pedig kandírozott narancsot készíthetünk. Ha kandíroznánk, az egész narancsot alaposan sikáljuk meg, de a legjobb, ha kezeletlen narancsot használunk fel erre a célra. Hurkapálcával vagy erős szívószállal tudunk szabályos lyukat szúrni a kivágott formákba. A díszek kiszáradnak, de a formájukat megtartják; a második naptól érdemes szobahőmérsékleten nehezék alatt alatt szárítani egy napig, így nem pöndörödik a narancshéj.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.