Karcolóceruzával előcsalogatott színek. Művészi karcrajz – Éjféli kertek. Tíz különlegesen szép sablon egyedi kompozíciókhoz

A felnőtteknek szóló részletgazdag kifestőkönyveket mindenki ismeri, és sokan szeretik is; a színezés élményéhez hasonlítható a karcrajzkészítés is, aminek a lényege az, hogy a nyomdai minőségű, színezett lapokat vékony, lekaparható fekete réteg fedi. Az élénk színeket fa karcolóceruza segítségével lehet „előcsalogatni”. A Művészi karcrajz – Éjféli kertek c. kötetben 10 gyönyörű sablon található karcrajzkészítéshez. A Scolar Kiadó gondozásában jelent meg.

A könyvben található 10 minta színvilágát, részleteit – a kötethez tartozó karcolóceruzával – mi magunk alakíthatjuk színezéssel, rajzolással. Az illusztrációk Jacqueline Colley grafikus alkotásai.

A hagyományos színezéshez hasonlóan a karcrajzkészítés is stresszoldó alkotófolyamat, aktív meditáció, tökéletes kikapcsolódást jelent. A végeredmény pedig garantáltan szép lesz, a fekete hátterű karcrajzok képkeretbe foglalva otthonunk falait díszíthetik, de saját készítésű ajándékként is meglephetjük velük szeretteinket. Karcrajzzal a gyerekek készségeit is fejleszthetjük, érdemes bevonni őket az alkotási folyamatba.

A kötet elérhető a könyvesboltokban és a Scolar Kiadó weboldalán is rendelhető >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 − kettő =

hirdetés