Látványos, elegáns faldekor: lepedő méretű virágfal

Szelfifal. Ez a fogalom néhány éve még ismeretlen volt. Szelfifalnak nevezhetünk minden olyan kreatív megoldást, amely fotózás során hátteret szolgáltat a kompozícióhoz. A fotón látható virágfal esküvőkön is megállná a helyét, valójában azonban egy budapesti cukrászda látványos dekoreleme. Beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a vendégek szeretnek szelfizni előtte.

Van egy kis szépséghibája: nem mondható el, hogy a dekor környezetbarát, hiszen művirágok tucatjaiból áll össze. A virágok ugyanakkor valósághűek, a lepedő méretű virágfal vonzza a tekintetet. Fényfüzérrel egészítették ki, ezért félhomályban, sötétedés után is jól mutat. A kompozíció alapja egy fa keret, erre rögzítették a jó tartású textilt, majd ragasztással kerültek rá a virágfejek. Hogy mennyiből jött ki, nem firtattuk, több száz, sőt, több ezer virág került fel rá. Kisebb méretben is kivitelezhető hasonló dekor, otthonra. A fehér, illetve a bézs és a rózsaszín különböző árnyalatai teszik légiessé, elegánssá ezt a faldekort.

A dekort Gyöngyösi Szilvi – Sylva Design – készítette. A képek a 2. kerületben, a Frankel Leó utcai Sütit akarok! cukrászdában készültek

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × kettő =

hirdetés