Sofa Dress: takar, megvéd és újjávarázsol. Strapabíró, mosható kanapé- és fotelhuzatok, szinte minden ülőbútorhoz tökéletesek

Unod már a kanapéd, a foteled? Sajnálod kidobni, de ráférne egy kis frissítés, mert nyomot hagyott rajta az idő vasfoga (esetleg a kutyusod, a macskád is…)? Szeretnél egy új színt kipróbálni? Esetleg többet is, a hangulatodnak vagy az évszakoknak megfelelően? Mindezekre tökéletes megoldást kínálnak a Sofa Dress kanapéhuzatai. Kipróbáltuk – ajánljuk! Villáminterjú az ötletgazdával, Juhász Nórával.

Honnét jött a Sofa Dress ötlete?

Van egy négyéves kislányunk és két kutyusunk. Folyamatos problémát és kihívást jelentett a bútorok tisztán tartása…

Hol készülnek a huzatok?

Kizárólag európai gyártópartnereink vannak, így tudjuk garantálni a magas minőséget. Vastag, minőségi anyagból készülnek, meleg tapintású és minden irányban alakítható, szupererős textíliából, öko tex 100-as standard szerint. 

Standard méretek közül lehet választani vagy egyedi méretben is készülnek?

Standard méretekkel dolgozunk, de tapasztalataink szerint ezzel le is fedjük a bútorpiacon található típusok és méretek 90 százalékát.

Mennyire strapabíróak a termékek?

Évek óta használjuk és teszteljük a huzatainkat, bátran állíthatom, hogy bírják a fokozott igénybevételt, pedig a huzatokat egy-kéthetente mossuk. Visszatérő vásárlóink is elégedettek. A huzatok strapabíróak.

Bírják a gépi mosást?

Mosógépben 30 Celsius-fokon kímélő programon ajánlott tisztítani a huzatokat. Jó hír, hogy nem kell vasalni. Tudni kell azonban, hogy szárítógépben nem szárítható. 

Kétféle anyagösszetétel közül lehet választani, az egyikben a pamut dominál, a másikban a szintetikus anyag. Jól érzékelhető a különbség például tapintásra?

Szinte nincs érezhető különbség a két anyagösszetétel között. A puhaságot és a komfortérzetet a pamut adja, a rugalmasságról a kevert szál és a rugalmas szál gondoskodik.

Tudnak segíteni a vásárlóknak a színválasztásban? 

Igen, van rá egy szuper és egyszerű módszerünk. Mivel webshopként működünk, honlapunkon ingyenesen lehet szín- és anyagmintát igényelni, ezáltal kézzel foghatóvá válik a huzat anyaga és „tesztelhető” a színe vásárlás előtt. 

Milyen visszajelzéseket kapnak a vásárlóktól?

Kéthavonta sorsolunk egy 50 százalékos kupont azok között, akik megosztják velünk bútoraik átalakulásainak képeit. Ezáltal nem csak rengeteg fotót, hanem rengeteg pozitív vásárlói visszajelzést is kapunk. A képeket fel szoktuk tölteni a weboldalunkra a „Vélemények” oldalon láthatók. Sokan hálásak azért, hogy „új” bútoruk lett anélkül, hogy százezreket adtak volna ki kárpitosnak.

Mi a Sofa Dress lényege? A szlogenünk jól kifejezi: takar, megvéd és újjávarázsol.

Törekszünk a folyamatos megújulásra, rendszeresen frissítjük a kollekciót. Lakrendező kollégánk hasznos segítséget tud nyújtani a megfelelő szín megtalálásban, telefonos és e-mailes segítséget nyújtunk a huzat kiválasztásában – nem hagyjuk „magára” a vásárlót a választási folyamat során.

Webáruház: www.sofadress.hu
Sofa Dress a Facebookon >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 + 17 =

hirdetés