Színezz újra! Új részletgazdag színezőkönyvek felnőtteknek

Bizonyára az olvasók közül is sokan ismerik a Titkos kert címmel hazánkban nyáron megjelent színezőkönyvet; az első kiadás példányai pár hét alatt elfogytak. Sejthető volt, hogy a Johanna Basford mesés rajzait tartalmazó 96 oldalas kiadvány nálunk is sikeres lesz, de a roham kiadót is meglepte. A rajongóknak külön Facebook oldalt nyitottak, ide bárki beküldheti az általa kiszínezett képeket, a követők pedig láthatják egymás munkáit.

Színezni egyáltalán nem gyerekes dolog! Lelassít, feltölt, megnyugtat, érzékeinkre is ható aktív meditáció. A színezők varázsa, hogy bár a minta adott, kiszínezve nincs két egyforma változat.

A közelmúltban két újabb felnőtteknek szánt színezőkönyv jelent meg, ezeket mutatjuk be. A nyitóképen a Vintage minták c. színezőkönyv borítója látható. A 128 oldalas színező több száz aprólékos mintát tartalmaz. A könyv mérete akkora, mint egy A/4-es papírlap (210 x 297 mm), álló formátumú.

Ízelítő a mintákból

hirdetés 

hirdetés 

A másik színező egy magyar alkotó, Parádi Orsolya munkája. Teljesen más a képi világa, jórészt figurális mintákat tartalmaz. Ennek a kiadványnak is akkora a mérete, mint egy A/4-es lapé, formátuma fekvő, ezért talán könnyebben színezhető.

Ízelítő a mintákból

Mindkét színezőkönyv kedvezményes áron rendelhető meg a Green Bazaar webáruházban >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 1 =

hirdetés