Romantikus lakberendezéshez: handmade babák, dekorációk, kiegészítők

Bakti Bea a nosztalgikus hangulatú, romantikus stílusú dekorációk, lakberendezési kiegészítők szerelmeseit látja el szebbnél szebb handmade alkotásokkal. VintagerosesDolls néven népszerűsíti textil termékeit. Bemutatjuk az alkotót s néhány jellegzetes munkáját.

– Nagyon szeretem a nosztalgiahangulatot, a régi bútorokat és tárgyakat, így született meg az ötlet, hogy régi időket idéző babákat készítsek. Közel áll hozzám ez a stílus, mind ruhában, mind bútorban, imádom az angol kertet, a pasztell színeket, az angol rózsákat, a régi csipkéket, utóbbiakat gyűjtöm is – mondja Bea.

– Olyan babán gondolkodtam, melyet még nem láttam sehol, s beleillik a vintage stílusú, hangulatú miliőbe. Ötleteimet külföldi gyerekkönyv illusztrátorok csodálatos rajzaiból merítem, vagy saját elgondolás alapján alkotok.Valamikor csak nekiülök, és már meg is van, hogy milyen lesz a baba, jön magától. Előfordul az is, hogy meglátok egy anyagot, s már tudom, hogy mit fogok belőle készíteni.

Bea a természetes anyagokat preferálja: pamuttal, vászonanyagokkal, fonalakkal, csipkékkel dolgozik, újabban a taft és tüll is.

– Mindig figyelek arra, hogy az anyagok ne ismétlődjenek, mindig kevés anyagot veszek az adott mintából, persze vannak kedvenc anyagaim is, melyeket több munkámnál felhasználok.

Vintageroses alkotások

Facebook: Vintagerosesdolls

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

15 − tíz =

hirdetés