Windprincess Bridal. Igen! Lenyűgöző esküvői ékszerek Debre Gyöngyi műhelyéből

Esküvő. Fontos esemény minden pár életében, s a jeles alkalom gondos szervezést igényel. Mit viseljen a vőlegény? Milyen legyen a menyasszonyi ruha? Milyen kiegészítők illenek leginkább az alkalmi viselethez? Az öltözék kiválasztására minden pár nagy hangsúlyt fektet, s általában igaz, hogy amíg nincs meg a megfelelő ruha, a menyasszony nemigen tud örömteli várakozással tekinteni a menyegző közelségére. Ehhez képest jelentéktelenebb apróságnak tűnhet az esküvői ékszer, pedig legalább annyira fontos, mint az öltözék. Ráadásul nemcsak a ruhához kell passzolnia, hanem viselője személyiségéhez is.

Ha létezik alkalom, melyre érdemes egyedi ékszert készíttetni, az az esküvő. A személy(iség)re szabott kiegészítő értéket képvisel, érzelmi többletet hordoz. Az ékszernek kitüntetett szerepe van – túlmutat az eseményen, bizonyos értelemben örök darab, melyet az utókor számára is megőriznek a felvételek. 

Debre Gyöngyi ékszerkészítő ékszereit sokan ismerhetik – Windprincess Jewellery (WJ) néven váltak ismertté. A WJ fülbevalók, medálok, karkötők, nyakláncok, nyakékek, gyűrűk, szettek más-más technikával készülnek. Gyöngyi rendkívüli érzékkel képes párosítani, harmóniába hozni a különböző anyagokat, felsorolni is nehéz, mi mindenből készít ékszert: ékszerdrót, textil, fonal, csipke, ásvány, kender, gyöngy, bőr, kerámia stb.

A Windprincess ékszereknek különleges aurája van – az anyagok és a formák sokfélesége rendkívül változatossá teszi őket. 2017 nyarától az alkalmi, esküvői ékszerek önálló termékkategóriaként Windprincess Bridal fantázianév alatt érhetők el.

Windprincess Bridal

– A menyasszonyi ékszerek készítése különösen nagy kihívást jelent, mégis az egyik legkedvesebb témaköröm. Nagy felelősség és megtiszteltetés, ha valaki rám bízza, hogy feldíszítsem ezen a fontos napon.

Készítek hagyományosabb ékszereket, de sokkal jobban vonzódom ahhoz, ami nem megszokott, és a menyasszonyokat is arra bátorítom, hogy merészen válasszanak ékszert.

Az anyagválasztásom nagyon sokszínű, csak úgy, mint az ékszerek. Használok gyöngyöket, ásványokat, és igen, színeket! Meggyőződésem, hogy az ékszer legalább annyira fontos, mint a ruha, de a legfontosabb, hogy összhangban legyenek – mondja Debre Gyöngyi.

 

 

A fotókon látható esküvői ékszerek többnyire rendelésre készültek. Fontos információ azok számára, akik esküvőjükre egyedi Windprincess ékszert szeretnének: legalább két hónappal érdemes kalkulálni a tervezéstől a megvalósulásig.

Az összeállításban látható menyasszonyok Windprincess ékszereket viselnek. 

Windprincess Bridal a Facebookon >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 14 =

hirdetés