„Számomra a táska nem csak egy tárgy, hanem kísérő.” Húsz év után tért vissza eredeti szakmájához Gabriella, egyre többen ismerik Hagabag márkát

Újrakezdeni, újba kezdeni sohasem késő. Természetesen, ha pályamódosításról, profilváltásról van szó, hiú ábrándokat nem érdemes kergetni. A váltáshoz kell egy nagy adag bátorság és egy nagy adag elégedetlenség. Ennél fontosabb, hogy tisztában legyünk önmagunkkal, a képességeinkkel, a teherbírásunkkal, s fel tudjuk mérni reálisan, mi minden várhat ránk az úton. 

A bátor újrakezdők/újratervezők táborát erősíti a Hagabag táska megálmodója, mindenese, Hafner Gabriella is. Különleges, minőségi táskákat tervez, készít – bámulatos gyorsasággal és érzékkel építette fel a márkát. Története inspiráló, megkértük, hogy mutatkozzon be nálunk.

„Húsz év kihagyás után tavaly tértem vissza az eredeti szakmámhoz; egyedi készítésű táskákat kezdtem előállítani. Berendeztem egy hangulatos műhelyt, a párom segítségével tettük „otthonossá”. 

„Tervezzétek ti!”

Készletre is készítek táskákat, de egyre inkább a vásárlók által elképzelt táskák megvalósítására fókuszálok. A tervezési és kivitelezési munkafolyamat közben közvetlen kapcsolatban állok megrendelőimmel, ezért egy-egy táska készítése személyes élmény is számomra – minden darabnak megvan a maga története. 

 

Nagyon örülök, hogy megtalált ez a szenvedély, rengeteget tanulok.

Weboldalam: www.hagabag.hu
Facebook oldalam >>
hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 5 =

hirdetés