Különleges ablakdekor vízbázisú krétafilccel. Ellenáll a csapadéknak, könnyen, nyom nélkül eltávolítható

Ez az ablakdekoráció nem igényel különösebb előkészületeket, amennyiben tiszta az ablaküveg, rögtön neki lehet látni a dekorálásnak. A rajzkészségen és a kreativitáson múlik, milyen lesz a végeredmény.

Tetszés szerinti motívumok, téli jelenetek, feliratok vihetők fel kézzel az ablaküvegre, a minta sötétben érvényesül igazán. Többen kipróbálták a fehér fogkrémet hasonló téli hangulatú ablakdekorhoz, de a vízbázisú krétafilc kifejezetten erre a célra szolgál, könnyebb használni, nem maszatol, nincs erőteljes mentolos illata, tartósabb eredményt ad és sokkal könnyebb lemosni. Vágott és kúpos hegyű, vastagabb, vékonyabb krétafilcek egyaránt kaphatók, nemcsak fehér színben, de az ablakon a fehér mutat igazán jól. A vágott hegyű folyékony marker előnye, hogy kétféle vonalvastagságban írhatunk, rajzolhatunk az üvegre. 

A krétafilc nedves törlőkendővel könnyen, nyom nélkül eltávolítható. Táblára, egyéb sima felületekre is lehet írni vele, jól használható krétatáblás dekorációkhoz, nem porol, mint a hagyományos kréta. Használat előtt alaposan fel kell rázni.

Ötletek a Pinteresten >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + 3 =

hirdetés