Stílusos lakásfelújítás villámgyorsan. Fürdőszobába, konyhába, dekorációhoz: különleges hatás érhető el a mintás csempematricákkal

A marokkói stílusú, spanyol vagy portugál azulejo csempék, padlólapok gyönyörűek, karakteressé varázsolják a legjellegtelenebb helyiségeket is, de a relatíve borsos ár miatt nem mindenki engedheti meg magának ezt a különleges dekorációs megoldást, legyen szó akár építkezésről, akár lakásfelújításról. A felújítást ráadásul nem lehet megúszni munka- és költségigényes bontás nélkül.

Remek alternatívát jelentenek a mintás csempematricák, melyekkel ugyanaz a hatás érhető el, mint a gyári cement- vagy csempelapokkal. Megfizethetők, szebbnél szebb külföldi dizájnerek által tervezett matricák közül lehet válogatni. Gazdag a szín- és a mintaválaszték.

Az általunk bemutatott csempematricák magas minőséget képviselnek, megtisztított csempére pillanatok alatt felhelyezhetők, vízállóak és nyom nélkül eltávolíthatók. A matricák 10×10, 15×15 és 20×20 centis csempékre helyezhetők fel, mintától függően változó a méretválaszték.

Nemcsak fürdőszobában vethetők be, jól mutatnak a konyhapult feletti csempeburkolaton is sormintaként, de akár a teljes csempefelület is díszíthető ily módon. Mintától függően nemcsak szettben, hanem darabban is beszerezhetők; ráadásul nemcsak csempét lehet velük dekorálni, hanem lakberendezési kiegészítőket, bútorokat is. Készíthető belőlük falikép is, felhasználásuknak csak a fantázia szab határt.

Több darabos csempematrica szettek

Ízelítő a csempedekor.hu webáruház kínálatából

A legkisebb szett 2 darabos, míg a legnagyobb 48 darab matricából áll. Pár perc alatt újjá varázsolják a csempéket, felújítási munkálatok nélkül.

A teljes kínálat ITT látható >>

Padlómatrica szettek

A csempematricát járólapra, padlóra nem javasolt felragasztani, erre a célra padlómatricák használhatók.

A teljes kínálat ITT látható >> 

Darabban beszerezhető csempematricák

Dekorációs célra is sokoldalúan felhasználhatók

A teljes kínálat ITT látható >>  

Fontos tudnivalók a csempematricákról 

A csempematrica felragasztása előtt a díszítésre szánt felületet tisztítsuk meg, legyen por- és vízkőmentes. A megtisztított felületre a csempe egyik szélétől elindulva, simító mozdulatokkal húzzuk végig a matricát, hogy a kész felület buborékmentes legyen.

A csempematricák anyaga és ragasztója egyaránt tökéletesen vízálló, így bátran használható a vizes helyiségekben. Speciális anyagának köszönhetően a csempematrica évekig tartós. UV-álló, így világos helyiségekben sem fakul meg.

A felragasztott csempematrica normál háztartási tisztítószerrel tisztítható, a legalkalmasabb erre a célra a mosogatószer. Nem ajánlott a klór-, sav- vagy súrolószer tartalmú tisztítószerek használata, illetve a súrolószivaccsal történő tisztítás.

A csempematrica nyom nélkül – egy darabban, bármikor könnyedén eltávolítható, nem szükséges hozzá semmilyen oldószer.

A csempematricát elhelyezhetjük olyan helyen is, ahol meleg levegő, pára érheti, mint például tűzhely fölé. Közvetlen erős hőhatásnak kitenni azonban nem javasolt.

Videó a felhelyezésről

Nézz körül a Csempe Dekor webáruházban!

www.csempedekor.hu

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × öt =

hirdetés