Dizájner esernyők, melyek garantáltan jókedvre derítenek

Nem szeretjük a borongós, esős napokat, nem szívesen tesszük ki a lábunkat a lakásból, csak ha muszáj. Az esernyőre általában praktikus funkcionális darabként tekintünk, azért hordjuk magunknál, hogy ne ázzunk el. Pedig az esernyő stílusos, látványos kiegészítő lehet Összegyűjtöttünk néhány hangulatjavító, dizájner esernyőt. Az összeállítás végén mutatjuk, hol szerezhetők be.

Művészlelkeknek: Mona Lisa


Mona Lisa esernyőn? Mért ne? Nem csak Párizsban a Louvre-ból tekinthet le ránk Leonardo da Vinci titkokzatos műve. A kifürkészhetetlen mosoly összecsukható esernyőt díszít.

Gaudí stílusgyakorlatok

Ezt a csodás sorozatot Antoni Gaudí híres katalán építész munkái inspirálták. Az esernyőkön patchwork stílusban jelennek meg a különféle Gaudí-motívumok. 

Boldog macskák – bohém dizájn

Rosina Wachtmeister bécsi születésű jelenleg Olaszországban élő művész. A macskák és a nap ihleti műveit, melyeket világszerte imádnak az emberek. Ez az esernyő az All Together című munkája nyomán készült.

Esernyő, ami fénylik

 

Ez az esernyő valódi Swarovski® kristályokkal van kirakva, a maga visszafogottságával a tökéletes eleganciát testesíti meg. A nyolc részből álló ernyőn 72 csillogó-villogó kristály díszeleg. Az egész ernyő maga a csillogás, igazi szépsége este, lámpafénynél mutatkozik meg. 

Klasszikusok újragondolva

 

Stílusos, klasszikus, formájuk miatt mégis extravagáns esernyők, melyek minden öltözékhez illenek. 

Ének az esőben

Esernyő a zene szerelmeseinek. Már messziről látszik, hogy aki ezt a szép összecsukható esernyőt tartja a feje felett, az tele van zenével, muzikalitással. Talán még énekel is az esőben. 

Pálmalevelek

Ki ne vágyna zuhogó esőben a pálmák árnyékába? Esernyő alatt az érzés nem teljesen olyan, mint ha a trópusokon lennénk, de a vidámság garantált, ez az ernyő a járókelők arcára is mosolyt csal.

Színváltós ernyő a szivárvány színeiben

Ez az esernyő mágikus darab! Az ernyőt díszítő esőcseppek fehér színűek, s amint elkezdi öntözni az eső, lassan megjelennek a szivárvány színei, és a fehér cseppmintázat színesben tündököl. 

Modern vintage

 

Anekke dizájn esernyő kellemes púderszínekkel, szép motívumokkal. Modern, mégis romantikus.

Bárányfelhők alatt

 

 

Az esernyő külső oldala fekete, de a belő oldala felhős ég mintázatot rejt. Ötletes.

Aki a virágot szereti…

 

Mintha egy csodálatos margaréta lenne a kezünkben, olyan érzést kelt ez a művészien kivitelezett virágos esernyő. A hatást fokozza, hogy a széle formára vágott, követi a virágszirmok vonalát. 

Négyszögletű ernyő

 

Igazi designer esernyő, mely a hagyományokat felrúgva négyszög formájú. Többféle színben kapható.

Kifordítható esernyő

Ez a kifordítható inverz esernyő felfelé csukódik, így a vizet szinte magába zárja. Praktikus, minden szituációban nagyon kényelmesen használható. Többféle mintával kapható. A pávatollas változat gyönyörű!

Átlátszó panoráma esernyők

 

Ezek a kupola alakú esernyők olyanok, akár egy autó üvegtetője: véd az eső ellen, ugyanakkor mindent látunk a környezetünkből. Fekete csipkés változatban is kapható.

Szecessziós, pipacsos

Gyönyörű, nőies, csodaszép színeivel hívja fel magára a figyelmet.

Gyerekeknek

 
 
 
Az összeállításban látható esernyők az esernyokiraly.hu webáruházban szerezhetők be

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =

hirdetés