Inspiráló, igényes kiadvány különleges kiegészítők kedvelőinek: 1000 egyedi ékszer. Lapozz bele!

A kézműves ékszerek különlegessége egyediségükben és a felhasznált anyagok sokféleségében rejlik; díszítőelemük lehet egy régi gyöngy, egy talált tárgy, egy szívünkhöz közel álló kép, egy kedvenc pulcsi vagy éppen egy régi textil darab is. A kézműves ékszerek olykor egészen különleges technikával készülnek, nemritkán az izgalmas színek, alapanyagok vagy kontrasztok használata teszi őket páratlanná.

A tömegtermékekkel ellentétben az egyedi, saját kezűleg készített ékszer nem más, mint viselhető műalkotás.

Az 1000 egyedi ékszer c. kötet a világ minden tájáról gyűjti egybe művészek ékszereit. A kreatív részletek vagy a mutatós megjelenés miatt kiválasztott alkotások különböző technikák – kollázs, drótozás, lámpagyöngy, szövés – és különböző alapanyagok – papír, textil, drót, gyöngy, gyurma, festék – felhasználásával készültek, stílusuk pedig a klasszikustól a provokatívig terjed. Némelyik az egyszerűség, némelyik épp az eltérő színek és anyagok kifinomult összhangja miatt varázslatos. Bár az egyes fejezetekben szereplő alkotók általában hasonló alapanyagokkal dolgoztak, az ékszerek mégis csodálatosan sokszínűek.

Az ötlettár megismertet az ékszerkészítés alapjaival. A függelékben olyan alapvető ékszerkészítési fogásokkal ismerkedhet meg az olvasó, amelyek segítségével sikeresen valósíthatja meg saját ékszereit. Kreatív és hasznos ajándék lehet – rutinos ékszerkészítőknek is ajánljuk.

Lapozz bele >>

Az összeállítás megjelenésének időpontjában – 2017. november 23-án – a kötet 60%-os kedvezménnyel rendelhető meg a Scolar Kiadó weboldalán >>

Az akciós kötetek itt érhetők el >>

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =

hirdetés