Személyessé alakítható életmódkönyv: Stresszoldás egész évben. Műfajában páratlan kiadvány!

Ezt a különleges ún. életmódkönyvet művészetterápiai és lelki önsegítő coaching feladatokat ötvöző gyakorlókönyvként mutatja be a Kiadó. A kötetet az év hetei alapján 52 fejezetre osztották fel, minden hétnek 4 teljes oldalt szánva. Különleges és tartalmas kiadvány, amely a kiegyensúlyozott életet, a mentális jólétet és stresszoldást segítő témakörök szerteágazó, széles spektrumát lefedi. A 208 oldalas könyvet a teszteken, az űrlapokon és a kreatív feladatokon keresztül ráadásul személyessé alakíthatjuk. Remek kiadvány!

Belelapoztunk

stresszoldas1_k3

stresszoldas1_k4

Kiadói ajánló

Mandalák, jóga, festés, légzéstechnika, relaxáció, tajcsi, meditáció, zeneterápia… fedezzük fel a művészetterápia izgalmas területeit egy egész éven át, a pihenés és a lazítás jegyében!

Minden hét négyféle tevékenységet kínál, hétről hétre egyre magasabb szinten:

Stresszoldás
Művészetterápia
Lelki egyensúly
Az otthon melege

Hétről hétre lelki, művészetterápiás, szépségápolási, stresszoldó és életvezetési tanácsokkal gazdagodhatunk annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjunk fellépni a stressz ellen.
A szerző, Gilles Diederichs számos életmódkönyv szerzője, zeneterapeuta és a szofrológia nevű, kiegészítő gyógymód lelkes híve. Rendszeresen szervez lazító technikákat népszerűsítő tanfolyamokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Foglalkozásain ötvözi a színek és a hangok, a mozgás és a légzés, a mandalák és a meditáció világát.

A magyar változat a Mérték Kiadó gondozásában jelent meg.

stresszoldas1_k

Itt rendelhető >>

Kapcsolódó cikkünk

A stressz napos oldala. Könyvismertető

A stressz napos oldala. Könyvismertető

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × öt =

hirdetés