Életmódváltást segítő edzés- és étkezési napló

Elekes Enikő személyi edző, fitness instruktor és gasztro coach.

Ahogy a weboldalán írja: „Olyan testi, lelki edző vagyok, aki figyel rád, a legjobbat szeretné neked, aki komplex módon javít életminőségeden.” Személyi edzőként abban segít a hozzá fordulóknak, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjék a vágyott testképet.

Nagy hangsúlyt fektet a lelki oldalra is; vallja, hogy

lelkivilágunk óriási hatással van külső megjelenésünkre, testünk állapotára.

Igyekszik feltérképezni a túlsúly, egészségtelen életvitel, étkezési szokások (túlevés, falásrohamok, étkezési zavarok stb.) mögött rejlő mélyebb okokat, lelki hiányterületeket, majd az erősségekre alapozva elérni a kitűzött célt. 

Edzés & Étkezési naplóm címmel a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg az első kötete. „Azáltal, hogy érdeklődsz a napló iránt, különösen, ha bele is lapozol, már megtetted az első lépést a változás felé. Elhatároztad, hogy szebb, egészségesebb testet érsz el – ebben nyújt támogatást ez az Edzés- és étkezési napló” – olvasható az ismertetőben.

– Hidd el, nagyszerű érzés lesz szemmel látható módon követni azt, ahogyan a tested meghálálja a törődést. Izgalmas lesz, rengeteg VÁÓ-val és meglepetéssel, ahogyan a grafikonokon, a képeken vagy akár a centiméterekben látod és követed az átalakulásodat. Fontos, hogy a naplóban feltett kérdésekre mindig őszintén válaszolj, és a táblázatokat, grafikonokat is „kíméletlenül” töltsd ki: írd be a pontos adatokat, jelölj, mérj, és összegezz. Kívánjuk, hogy a naplóban található a 3 és a 6 hónapos kihívás után önbizalommal töltődve csukd be a könyvet – írja a szerző.

A napló itt rendelhető >>

Scolar Kiadó 2018, keménytáblás, spirálozott, 112 oldal, szerkesztő Érsek Nándor. Borítókép: © Sztrakay Gábor (a Bliss & Art Photography projektje alapján)

***

Szerkesztőnk halvány ígéretet tett arra, hogy jövőre (értsd januártól) kipróbálja a 3 hónapos kihívást és megírja a tapasztalatait… 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 2 =

hirdetés