Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell. Könyvismertető

Alighanem valamennyi nő – és talán valamennyi férfi – számára a nagy napot az jelenti, amikor örök hűséget fogad szeretett párjának, és kimondva az igent, házasságra lép vele. Kívülről nézve persze ilyenkor minden olyan rózsaszínűnek látszik, akár egy hollywoodi filmben: mindenki mosolyog, mindenki ragyog, és az egész ceremónia, illetve az azt követő lakodalom vagy parti akadálytalanul zajlik…

EsküvőPersze ez nem egészen így van. Aki már túlesett élete nagy fordulópontján, az jól tudja, hogy egy esküvő sokszor mennyi gonddal, ügyintézéssel, huzavonával jár.

Igen! Minden, amit az esküvőről tudnod kell címmel jelent meg a napokban Czank Lívia újságíró könyve. A keménytáblás, védőborítóval ellátott 260 oldalas kiadvány a témához illően elegáns, igényes és tartalmas, minden részletre kiterjed, amely az esküvőszervezés, a ceremónia sikeres lebonyolítása kapcsán felmerülhet.

Milyen stílusú legyen az esküvő? Milyen helyszínek illenének a szertartáshoz, az esküvő fotózáshoz, a lakodalomhoz? Milyen legyen a menyasszonyi ruha, a menyecskeruha? Mit viseljen a vőlegény, az örömanya, a koszorúslány? Melyek a legfontosabb kiegészítők? Milyen meghívót készítsünk? Milyen feladatokat lát el az esküvőszervező? Mi a szerepe a vőfélynek, a ceremóniamesternek? Mit érdemes tudni az esküvői fotózásról, filmezésről? Külön fejezet taglalja az esküvői dekoráció témakörét, a cateringgel kapcsolatos tudnivalókat. A szépségápolás c. fejezetben az arc- és testkezelésekről, a frizuráról, a sminkről olvashatunk. A záró fejezetben a különböző szertartások jellegzetességeit ismerhetjük meg.

A galériában látható fotók nem a kötetből valók

A kötetet Csöllei Balázs tervezte és tördelte. A könyvben látható képeket magyar esküvői fotósok készítették.

Hasznos kiadvány mindazoknak, akik esküvő előtt állnak, illetve munkájuk folytán érintettek esküvőszervezésben és a lebonyolításban. A színvonalas kiadvány a nemzetközi könyvpiacon is megállná a helyét; szimpatikussá ugyanakkor éppen az teszi, hogy magyar olvasókhoz szól, a hazai lehetőségekre, szokásokra fókuszál, miközben kitekintést ad a külföldi trendekre is.
Megjelenés ideje: 2016
ISBN: 9789631363333
260 oldal
Méret: 190 x 235
Ára: 7990 F

 

Álomesküvő: luxus ökokivitelben? A trend és ami mögötte van

Álomesküvő: luxus ökokivitelben? A trend és ami mögötte van (fotókkal)

Álomesküvő: luxus ökokivitelben? A trend és ami mögötte van (fotókkal)

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =

hirdetés