Színezd ki Magyarországot! Újabb kreatív színező felnőtteknek

Újabb, felnőtteknek szánt kreatív színező jelent meg a közelmúltban. Tálos Tamara részletgazdag rajzain Magyarország nevezetességei, ikonikus helyszínei tűnnek fel, az illusztrációk döntő többsége építészeti értékeket mutat be. A kötet 96 oldalas, fénymásolópapír méretű, fekvő formátumú. 

Az egész oldalas rajzokon látható nevezetességek között feltűnik többek között a Budai Vár, a tihanyi panoráma részlete, a székesfehérvári Bory-vár, kiszínezhetünk egy megragadó hollókői utcarészletet, a kötetben megtalálható a zsámbéki kolostorrom, a martonvásári Brunszvik-kastély a győri Városháza épülete, az esztergomi főszékesegyház. Bekerült a kötetbe a budapesti Jászai Mari tér és a Közvágóhíd között közlekedő, lenyűgöző Duna-parti panorámája miatt a turisták körében is népszerű 2-es villamos, a Makovecz Imre által tervezett makói Hagymaház, a kőszegi Hősök kapuja, a Parlament épülete is. Egyik kedvenc rajzunk a kötetből a Győri Nemzeti Színház épületét és környezetét ábrázolja. Modern kockaházak (irodaházak) is feltűnnek a nevezetesebb műemlék épületek, építészeti emlékek nevezetességek mellett.

853d627c-c1ac-4379-a725-0c2d518b65f6

cultura-talos_tamara_szinezd_ki_magyarorszagot

cultura-talos_tamara_szinezd_ki_magyarorszagot2

A kötetet nemcsak felnőtteknek ajánljuk, hanem általános iskolásoknak, középiskolásoknak is, szó szerint képet kapnak Magyarország nevezetességeiről, melyeknek ráadásul maguk adhatnak színeket.

Megrendelhető itt >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − kettő =

hirdetés