Ha megálmodod, meg is tudod csinálni! A Judy Poster története. Inspiráló, dekoratív, szellemes táblaképek, képeslapok, hűtőmágnesek magyar alkotótól

Mottó
Ha megálmodod, meg is tudod csinálni! Walt Disney

Judyval Kapolcson találkoztam először; poszterei, képeslapjai frekventált helyen, a Fő utcán tűntek fel, jó volt kicsit elidőzni előttük. Trendi, látványos grafikái vonzzák a tekinteteket, mosolyt csalnak az arcokra. Eltelt pár hónap, s miután a Hello Beautiful táblaképe és a biciklis motivációs (Keep moving) képeslapja hónapok óta az irodát díszíti, megkértem Judyt, mesélje el a történetét. 

Szeretem a szép dolgokat, szeretek dekorálni, vonz a lakberendezés. A Judy Postert hatalmas szabadságvágyam hívta életre. Felmondtam a jól fizető, állandó munkahelyemen és az önismereti útra léptem. Világgá mentem, az üres pénztárcámnak köszönhetően a Balatonig jutottam, szerencsére épp nyáron, így biztos voltam benne, hogy remekül elleszek. 

Itt álmodtam meg az első grafikaötleteket s határoztam el, hogy a saját lábamra állok és vállalkozást indítok. Grafikus barátnőm segítségével létrejött az első, 5-6 képből álló Balaton-sorozat, ezeket kartonra kasíroztam, majd kivittem a Káptalantóti és Tihanyi piacra árulni.

A nulláról indult és lassan épült fel a Judy Poster, de magamra találtam benne.

 

Szerencsés vagyok, mert sokat utazom, így gyakran megesik, hogy egy grafikát egy-egy külföldi élmény inspirál. Így van ez például a wifis grafikámmal is. Barcelonai utunkon minden este úgy választottunk éttermet, hogy tutira legyen wifi, csak ezután néztük meg az étlapot és az árakat. Ennek hatására született meg az All you need is love and WIFI táblakép.

Van, hogy eszembe jut egy jópofa mondat vagy inspiráló szöveg, egy dolog, ami jó érzéssel tölt el, és grafikát készítek belőle.

Az utóbbi időben nagy hangsúlyt fektettem az inspiráló, motivációs és önbizalom erősítő grafikákra. Így született többek között a Be happy,  a Hello Beautiful és a Follow your dreams vagy a Just be yourself design is.

Saját tapasztalatom, hogy minden olyan kép, cetli vagy felirat, ami pozitív, inspiráló dolgot közvetít, motiválóan hat rám, ezért szeretem alkalmazni is ezt a mindennapi életben. A képeimmel is ezt szeretném átadni, az általam megálmodott posztereken, mágneseken és most már a képeslapokon keresztül is. A grafikák megvalósításában két grafikus társam segít.

Kezdő vállalkozóként számomra nagyon fontos, hogy mindig a jót várjam, ne stresszeljek, és pozitívan álljak a nehezebb időszakokhoz is. Szuper érzés, ha másoknak tetszik a stílusom, a grafikai világom. Szeretek arra gondolni, hogy a Judys termékek erőt adhatnak másoknak is, legyen szó akár csak egy rossz napról, motivációs nehézségről vagy hiányzó pozitív löketről.

Természetesen figyelek a vásárlói visszajelzésekre is, néha nagyon jó ötleteket kapok. Mindezek mellett mindig igyekszem trendi és egyedi stílusú illusztrációkat készíteni, ezért készült el az utóbbi időszak egyik legnépszerűbb designja, az unikornisos Make your own magic design is.

***

A Judy Poster kínálatában sokféle stílusú grafika található, humoros, hippis, minimalista, retró, modern, vintage…és nemcsak a nőket szólítják meg, Judy szellemes macsó grafikákat is készít.

Érdemes a judyposter.hu webshopban körülnézni. Judy különleges vintage képkereteket is forgalmaz.

 

Judy Poster a Facebookon >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + tizenhárom =

hirdetés