Gordia. Különleges, etno stílusú kiegészítők mikromakramé technikával magyar alkotótól

Indiános ékszerek, aprólékos munkával készített színes, bohém, hippis kiegészítők. Így lehetne röviden Szilvia különleges, tekintetet vonzó ékítőit jellemezni. A Gordia ékszerek mikromakramé technikával készülnek. Bemutatkozik az alkotó.

Seiner-Dombi Szilvia vagyok. Művész és művésztanár. Győrben a Kisképzőben érettségiztem alkalmazott grafika szakon. 2001-től 2006-ig jártam a Magyar Képzőművészeti Egyetemre, ahol végül két szakot végeztem el. Hat évig díszleteket festettem magyar és külföldi színházaknak egyaránt. Ezzel párhuzamosan 9 évig dolgoztam stylist asszisztensként, később önálló stylistként. 2012-től kreatív directorként dolgozom főállásban egy reklámstúdiónál.

Mindig is nagyon vonzódtam az ékszerekhez. 2018 nyarán találkoztam először a mikromakraméval. Szerelem volt első látásra. Autodidakta módon tanultam meg az alapokat és képeztem magam külföldi könyvekből tovább. Nagyon vonz a spiritualitás, és talán a makramé technika ősi indián múltja miatt érzem azt, hogy ezzel mélyebb értelmű alkotásokat tudok létre hozni.

Egyedi rusztikus mikromakramé design ékszereket gyártok. Márkám a Gordia. A munkáimban felhasználom más iparművészek és kézművesek termékeit is, illetve kézi készítésű tibeti és indonéz alapanyagokat.

Mitikus és személyes ékszereimet különleges embereknek készítem, akik mernek önmaguk lenni.

Gordia a Facebookon >>

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 3 =

hirdetés