Közösségi tánc a Szabadság-hídon. Együtt ropta apraja-nagyja, és lesz folytatás. Te is csatlakozhatsz!

Közös táncra hívott mindenkit a Let’s groove csapata, a Szabdság-hidat vették birtokukba. Különleges kezdeményezés az ún. közösségi tánc, amely azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők közösen táncoljanak el egy-egy előre összeállított koreográfiát.

A Szabadság-híd volt az első Let’s groove által szervezett közösségi tánc helyszíne. Az Earth Wind & Fire „Let’s groove” című dalára készült koreográfiát Varga Ágnes, a Jamland TSE koreográfusa állította össze. A szervezők elégedettek, mint sajtóközleményükben írják: közel nyolcvanan táncoltak a főváros impozáns helyszínén, amatőrök, kezdők, halódók és profik is, minden korosztály képviseltette magát. 

A következő közösségi táncra 2018. augusztus 20-án 16 órakor a BudaPart – Kopaszi gáton kerül sor. Várják a táncos kedvűeket, bárki csatlakozhat! Justin Timberlake Can’t stop the feeling című dalára Fleck Annamária, a Cool Dance School tanára készül könnyen elsajátítható koreográfiával. Már lehet is gyakorolni, itt található a videó >>

A közösségi tánc mozgatom az ősz folyamán folytatódik, a részletekről később számolnak be a szervezők. 

– A tánc önfeledt sport, egészséges, élményt adó, közösségépítő és összetartó tevékenység. Mindemellett képes arra, hogy a közös tevékenységnek köszönhetően a generációk újra egymásra találhatnak. Várunk olyan közösségeket, ahol gyermekek vannak, hiszen kirobbanthatjuk őket a mobiltelefon és alkalmazásaik rabságából. Egy egyedülálló programba vonjuk be őket, amelyben büszkék lehetnek magukra és szüleikre, testvéreikre a közös tánc élménye révén – tájékoztatott a Let’s groove csapata.

Let’s groove a Facebookon >>

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 4 =

hirdetés