My Mantra. Életigenlő gondolatok képekben. Pozitív életszemlélet Erika kézzel festett tipografikáin

Balogh Erika vagyok, Baján élek 15 éves autista fiammal. Az átlagostól eltérő, más életritmusban éljük a mindennapokat, ezért különösen értékesnek tartom kihasználni azt az „énidőt”, amit a számomra szeretett tevékenységgel tölthetek. Ilyenkor teljesen feltöltődöm és kikapcsolódok. Nagyon fontos számomra a kreativitás, élvezem az alkotás folyamatát az inspirálódástól egészen a megvalósításig.

Balogh Erika My Mantra alkotó

Balogh Erika

A festés szeretete már gyermekoromban felbukkant, művészeti iskolába készültem, végül más irányt vett az életem. Mostanság egyfajta „terápiás” célra vettem elő újra a papírt, festéket, ecsetet; mára kinőtte magát ez a tevékenység, és a húgom biztatására mutattam meg ezt a kevesek számára ismert oldalamat, amikor My Mantra néven Facebook oldalt nyitottam.

Minden képen megjelenik valamilyen kedves gondolat, idézet magyar vagy angol nyelven, amit szorosan kiegészítenek a letisztult vagy éppen játékos színek-formák.

A feliratok és a hozzá tartozó képi világ egy-egy hangulatot, emléket, érzést közöl, a „mantrák” célja ennek az átadása, valahogy úgy, mint amikor meghallunk egy zenét, megérzünk egy illatot és felbukkan a gondolatainkban egy régi, elfeledett pillanat.

mymantra1

mymantra2

 

mymantra4

 

A My Mantra oldal mondanivalója, mottója az, hogy törekedjünk a pozitív életszemléletre, vegyük észre az élet apró csodáit, éljük meg igazán az életet. Ezen gondolatok mentén született meg a My Mantra ötlete.

A képek készítése során az akvarellfestéken kívül használok még időnként akrilt, különböző filceket is egy-egy különleges hatás kedvéért. Minden képbe igyekszem valami szokatlant, egy kis plusz dolgot belecsempészni a készítés során, legyen az egy szép textúra, különleges színhatás vagy szimbólum, hogy a végeredmény egyedi hangulatot árasszon.

mymantra5

mymantra6

mymantra10

mymantra11

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 12 =

hirdetés