Nagy Eszter: „Gyerekeknek írok meséket az ünnepi hagyományok világáról.” Régi idők karácsonya. Könyvajánló

Együtt lenni jó, együtt várni a karácsonyt még jobb!

Tudja ezt Nagy Eszter is, aki három kislány édesanyjaként kezdett írással foglalkozni. A Barátság c. könyv megjelenése utáni rengeteg biztató visszajelzés hatására a „Régi idők karácsonya” c. kötetében újabb kedves történetekkel ismerkedhetünk meg.

Vidéken, a régi időkben játszódó, nem összefüggő meséket, hosszabb-rövidebb versek szakítják meg, közös bennük a hagyomány tisztelete, a szeretet és az elfogadás fontossága: olyan értékek, amelyeket mindannyian szeretnénk gyermekeinknek átadni. Eszter tapasztalt édesanya és mesélő: nosztalgikus írásai észrevétlenül segítenek nekünk ebben a kapcsolatteremtésben.

A karácsonyi hagyományok világát játékosan bemutató műveket a szerző saját illusztrációi teszik még egyedibbé, szerethetőbbé.

Ajánljuk a könyvet kicsiknek és nagyoknak egyaránt; ajándékcsomagoláshoz, fadíszítéshez, adventi naptárnézéshez, közös családi sütés-főzéshez, vagy amikor csak egy kis meghittségre vágyunk. (A Régi idők karácsonya szinopszisa)

– Gyerekeknek írok meséket a régi világról. Történeteim során az olvasók megismerhetik a régi magyar vidéki élet hangulatát, hagyományainkat. A Régi idők karácsonya c. második kötetem hiánypótlónak mondható, hiszen a hagyományos magyar karácsonyt mutatja be – írta nekünk Nagy Eszter.

Nagy Eszter szerzői Facebook oldala >>
Weboldal >>
 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő + 15 =

hirdetés