One Two Tree | Környezetbarát alternatíva: jaj, de szép a karácsonyfa!

Mi is az a One Two Tree? Egy alternatív karácsonyfa, amely úgynevezett felelős erdőgazdaságból származó alapanyagból készül. Az öko karácsonyfa ötlete egy ausztrál házaspár fejéből pattant ki 2012-ben. Mivel egy üzletben sem találtak olyan esztétikus, variálható, tartós, természetes anyagból készült karácsonyfát, amely elnyerte volna a tetszésüket, megtervezték és megalkották a sajátjukat. A prototípus sokak tetszését elnyerte, így a páros sorozatgyártásba kezdett –  már világszerte ismert a One Two Tree karácsonyfa.

A 2012-es év meghatározó fordulatot hozott az ausztrál házaspár életébe: megszületett első közös gyermekük, s létrehoztak egy olyan terméket, amely rövid időn belül világszerte népszerűvé vált. A fotón Lucy McNamara látható férje és gyermeke társaságában

 

A környezetbarát karácsonyfa ágai forgathatók, így a megjelenése variálható: lapos-, spirál vagy akár klasszikus fenyőfa forma is kialakítható belőle. A fa természetesen díszíthető, a vízszintesen forgatható faelemek lyukasztva vannak.

A fa 85 centi magas, a függőleges részre (törzs) 26 vízszintes elem (ág) forgatható tetszés szerint.

A legszélesebb ág 70 centis, a legkisebb ág pedig 10 centi hosszú. A fa több rétegű, 19 x 19 centis négyzet alapon áll. A fa súlya 6,6 kilogramm.

 

 

 

 

Fotók: www.onetwotree.com.au

 

Ajánló

Karácsonyfák

Milyen fenyőfélét válasszunk karácsonyfának?

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × 2 =

hirdetés