Szundikendő helyett vagy mellé: pihe-puha, figurális párnák kicsiknek!

A bölcsis és az ovis korosztály általában ragaszkodik valamiféle pihe-puha alvókához otthon is, ami lehet plüssállatka, szundikendő – morzsolgatható, kellemes tapintású rongydarab -, de akár párna is. Az alvóka a kisgyermek számára érzelmi funkcióval bír, nyugtatólag hat rá – előfordul, hogy napközben sem szívesen válik meg tőle. A Kata Pult egyedi párnái a plüssfigurák, a rongyik és a kényelmes lapos párnák előnyeit ötvözik. Különösen jól jöhetnek bölcsis, ovis beszoktatásnál, s persze otthoni használatra is jók. A kicsik imádják, és a visszajelzések szerint a párna segíti őket a nyugodt alvásban.

Kata, az alkotó édi párnának nevezte el ezeket a főként állatfigurákat formázó párnákat. A cicás, a nyuszis, és a kutyusos párna a legnépszerűbb a kicsik körében, de Kata igény szerint más jellegű, akár muffin formájú párnát is megvarr.

– Főleg a rosszul alvó gyerekeknek veszik, és mondhatom, nagyon jók a visszajelzések, a párna megnyugtatja a kicsiket, elősegíti a nyugodt alvást.

Milyen anyagból készülnek?

– A párnán látható színes textilek organikus anyagok, kifejezetten gyerekeknek ajánlott, ellenőrzött, minősített termesztésből származnak – könnyen kezelhető, nagyon jó minőségű anyagok. Külföldről szerzem be a kis szériás tervezői anyagokat; mindig újabb és újabb mintákkal rukkolnak elő a tervezők, ezért egy-egy széria általában csak adott szezonban/évben érhető el. A mintás textileket kombinálom plüss és más anyagokkal. Aki ragaszkodik az organikus anyaghoz, természetesen a párna egésze elkészíthető ilyen textilből – ez némileg módosít az áron, mivel az organikus anyagok meglehetősen drágák (jellemzően 4500 forint mértere). A párnák 30-40 Celsius-fokon moshatók, s mivel mindent duplán varrok rájuk, gyakorlatilag elnyűhetetlenek.

A Kata Pult édi párnái

Kata Pult a Facebookon >>

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × 3 =

hirdetés