Tavaszváró színes dekor: így készíthetsz tulipáncsokrot textilből!

hirdetés

Ez a saját kezűleg kivitelezhető tavaszi dekoráció a textilek és a színek szerelmeseit szólítja meg. Nem feltétlenül igényel varrógépet, minimális varrástudással, egyszerű szabásminta alapján elkészíthető.

A tulipán virága készülhet mintás vagy egyszínű anyagból. Ha szárnak és levélnek barkácsfilcet használunk, a készítési folyamat jelentősen leegyszerűsíthető, mert az anyag széleit nem kell beszegni, csupán kiszabni/kivágni. Rutinos varrók a leveleket meg tudják varrni géppel is. A virágok tömőanyaggal – vatelinnel – vannak bélelve.

Itt látható a készítési folyamat >>

Az alábbi textil tulipánokat az Etsy-ről válogattuk

Fotó: HandmadedollsDE, Etsy
Fotó: Jobuko, Etsy
Fotó: Jobuko, Etsy
Fotó: MykStudioPL, Etsy
Fotó: MykStudioPL, Etsy
Fotó: MykStudioPL, Etsy
Fotó: sweetsoftness, Etsy

 

Tulipán: az örök nő szimbóluma

Origami tulipán. Újságpapírból, magazin- vagy kottalapból is elkészíthető

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés