Willow Tree. A szeretet nyelvén mesélnek Susan Lordi gyönyörű faragott szobrai

hirdetés

Willow Tree. Susan Lordi kézzel faragott figurális szobraiból különös harmónia árad. A legbensőségesebb érzelmeket, a legfontosabb emberi kapcsolatokat fejezik ki, igazi „szeretetközvetítők”. 

A szobrászművész által megformált alakok a testtartásukkal, egy-egy gesztussal mesélnek, az arcuk nincs részletesen kimunkálva, s Susan Lordi szerint nincs is erre szükség.

A Willow Tree sorozat első darabja 1999-ben készült, az USA-ban élő tehetséges alkotó hivatásszerűen 2000 óta készíti a szobrokat, melyek ma már a világ számos pontján elérhetők nemzetközi forgalmazók jóvoltából.

 

Az alkotási folyamatban nagy jelentősége van az intuíciónak; Susan minden szobrához vázlatot készít, a kivitelezés során pedig arra törekszik, hogy a lehető legegyszerűbb módon, tisztán formálja meg az adott kompozíciót, mert szerinte így az üzenete is könnyebben célba ér.

Susan Lordi

A természetszerető alkotó igyekszik minél több időt tölteni a szabadban, lenyűgözi az élet körforgása, a természetben töltött idő feltölti, egyensúlyban tartja. A szobrászat mellett textiltervezéssel foglalkozik, és üveggel is dolgozik. Rengeteg önálló kiállításon mutatkozott be.

Weboldal: www.willowtree.com

hirdetés

Mesterházy Mónika

eletszepitok.hu alapító

2013. február 14-én indítottam útjára az eletszepitok.hu-t. Végzettségem szerint szociális munkás, mentálhigiénés szakember vagyok, újságíró, kiadványszerkesztő, intézményi kommunikátor.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés