Ajándék, ami egy évig kitart: tölts meg egy üveget 365 kedves üzenettel!

Ez az ajándék nemcsak karácsonyra készíthető el, hanem egyéb jeles alkalmakra is – születésnapra is kedves meglepetés lehet. Testvérek közösen is összehozhatják a szüleiknek; a párodat, gyerekedet, barátodat, munkatársada(i)dat is meglepheted vele. 365 kis cetlire jegyezd fel – lehetőleg kézírással – személyes üzeneteidet.

Ha olyan ajándékot szeretnél, ami kettőtök kapcsolatát erősíti, ezzel az ötlettel nem tudsz mellényúlni. Ha távol vagytok egymástól, minden napra adhatsz valami kedveset. Mosolyt, örömet csempészhetsz a mindennapjaiba. Hagyd szárnyalni a fantáziádat, amikor az üzeneteket fogalmazod meg – hangolódj a másikra! A mi üvegünkbe többek között ilyen feliratok kerülnek: Hívj fel ma, és kérdezd meg, mit szeretnék. (Nagy valószínűség szerint nem fogsz emlékezni erre a cetlire, így a hívás/kérdés váratlanul ér majd.) Vagy: Ma szerencséd lesz. Este nálam reklamálj, ha mégsem. Vagy: Sétálj ma legalább 30 percet bárhol is vagy, bármilyen is az időjárás! Vagy: Zavard össze a világot: mosolyogj! 

***

Bármilyen közepes, nagyobb befőttes üveg megfelel, a lényeg, hogy zárható legyen. Az üzeneteket tartalmazó cetliket nem szükséges feltekerned, összehajtogatva is beleteheted az üvegbe. Tetszés szerint díszítheted. 

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 1 =

hirdetés