Élmény, látvány, dekoráció: bagoly mintás színezhető falmatrica (videóval)

Sokan szeretik a falmatricákat; változatosak, gyorsan és könnyen felrakhatók, ráadásul tartósak. A falmatricák színezhető változata kreatív időtöltést és kikapcsolódást kínál, azoknak készült, akik szeretnek színezni, festeni, esetleg rutinos falfestők, vagy ellenkezőleg: szeretnék a falfestést kipróbálni, de eddig nem mertek belekezdeni. Ezeket a baglyos falmatricákat felhelyezés után saját ízlésük szerint színezhetik. Remek ötlet! Kipróbáltuk.

A falmatrica alapja öntapadós fekete fólia. Ezt kell speciális módon felragasztani. A ragasztás nem különösebben bonyolult, a folyamatot nagyban befolyásolja a minta egyszerűsége, bonyolultsága. A baglyos falmatricák aprólékosak, sok vékony vonalat tartalmaznak, ezért nem tartoznak a legkönnyebben felhelyezhető matricák közé. A matrica bármilyen tiszta, sima felületre, falra, üvegre, fémre, fára, csempére felragasztható. Ha már felragasztottuk, sérülés nélkül nem lehet eltávolítani, legalábbis a baglyos változatot. Adott felületről aránylag könnyen leszedhető, de a matricát nem tudjuk áthelyezni. A matrica jól tapad, tartós. Az öt bagoly motívumot tartalmazó matrica háromféle méretben érhető el az egyik hazai webshopban (cím az összeállítás végén).

Mi vízfestéket választottunk; három bagoly került a tetőtéri dolgozósarok egyik tartóoszlopára.

hirdetés 

hirdetés 

Az aprólékos minta miatt a fekete fóliára festés közben színes festékpacák kerülhetnek, de ezek enyhén vizes törlővel letörölgethetők a munka végeztével. (A képeken a munkaközi fázis látható.)

Videó a falmatrica felhelyezéséről

Fotó: Életszépítők

 

Az összeállításban látható falmatrica a Top Tipo Reklámgrafika webáruházban beszerezhető >>

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat − egy =

hirdetés