Mindaz, amiért hálás vagy, megsokszorozódik az életedben! Kreatív Hálanapló, amely feltárja előtted az élet naposabb oldalát

Egy különleges kiadvány látott napvilágot a közelmúltban az Édesvíz Kiadó jóvoltából. A címe: Hálanapló. Idézetekkel, fotókkal, grafikákkal illusztrált, szép kivitelezésű tematikus napló, melyet az év bármely szakában elkezdhetsz vezetni, mert nem kapcsolódik szorosan a naptári évhez; ráadásul nem feltétlenül kell az elejétől a végéig haladnod, bármely részébe belemerülhetsz, aszerint, ami aktuálisan foglalkoztat. Vannak benne ugyan havi periodikában visszatérő kérdések, de a gyakorlatsorok tetszés szerinti sorrendben elvégezhetők. A Hálanapló nőknek készült, de a tinik figyelmét éppúgy leköti, mint az érettebb korosztályét. 

– A hála érzete talán egyszerűnek tűnik, csakhogy nem könnyű folyamatosan hálásnak is maradni. Főleg egy ilyen zűrzavarokkal és sokszor hálátlannak látszó világban. Olykor magától értetődőnek veszünk dolgokat, elfelejtjük, mit tesznek értünk mások, nagyravágyók vagyunk, és még sorolhatnánk. Hogy kigyógyuljunk ezekből az egészségtelen tulajdonságokból, igazi fegyverünk lehet a hála a saját magunk lelki fejlődéséért folytatott harcunkban – olvasható a bevezetőben. – Neked kell teleírni a saját gondolataiddal az üres lapokat, lejegyezni az olvasás során felmerülő érzéseidet, emlékeidet és néha akár félelmeidet is. 

Itt tudsz belelapozni >>

A Hálanapló a Kiadó weboldalán is beszerezhető >>

Korábbi cikkeink a témában

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 − 9 =

hirdetés