Jégvarázs, Csillagtánc, Nejlonhal… Albumban az év legjobb természetfotói

az-ev-termeszetfotoi-2016_b1

Az év legjobb természetfotói 192 oldalon

A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége 24. alkalommal hirdette meg Az Év Természetfotója pályázatot, melyre idén is körülbelül 3000 kép érkezett. A fotók készítésének helyszíne minden eddiginél változatosabb – a hazánkban, Erdélyben, Vajdaságban és a Felvidéken készült képek domináltak, de ezúttal a Föld szinte minden szegletéből érkeztek képek, sőt, egyik-másik pályázó révén még a galaxis határain túlra is ellátogathattunk – írja Az év természetfotói Magyarország 2016 album előszavában Fáth Péter, a naturArt Magyar Természetfotósok Szövetségének elnöke.

A kötet a Saubermacher – Az Év Természetfotósa 2016 pályázat zsűrije által legjobbnak ítélt képeket mutatja be, a díjazott alkotások mellett valamennyi fotót, amelyek a Magyar Természettudományi Múzeumban megrendezett hagyományos kiállításon a falra kerültek. 

– Az év természetfotóit tartalmazó kiadványból a képek készítőitől megtudhatjuk a műveik születésének egyszer izgalmas, másszor mosolyt fakasztó, alkalmasint tanulságos történetét, sőt azt is, milyen eszközökkel készültek ezek a különleges fotográfiák – olvasható a könyv előszavában.

Ízelítő 

Kattints a képre a részletekért!

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhat − 1 =

hirdetés