Káprázatos trópusok – Művészet, kreativitás, terápia – Új elbűvölő színezőkönyv Millie Marottától

Új, gyönyörű színezőkönyv jelent meg a közelmúltban az Állatok királysága szerzőjétől, Millie Marottától, Káprázatos trópusok címmel. Belelapoztunk.

Millie Marotta alkalmazott grafikus szövevényes rajzolói stílusa elragadó!

– Akik már ismerik első színezőkönyvemet, az Állatok királyságát, tudják, hogy a legkedvesebb két dolog az életemben a rajzolás és a természet – ezt a házasságot véleményem szerint egyenesen a mennyben kötötték – írja Millie.

A Libri Kiadó gondozásában megjelent Káprázatos trópusok c. 96 oldalas színezőkönyv is a szerző állat- és növényvilágról alkotott rajzainak gyűjteményét tartalmazza, amelyet távoli tájakra tett utazásai inspiráltak, illetve az ott látott egzotikus élőlények. A rajzok kezdetben élethű ábrázolásoknak indultak, megtartották az állat vagy növény eredeti, ismert formáját. Később Millie elkezdte finomítani az ábrákat, aprólékosan kidolgozni és díszíteni, sokféle mintával és részlettel gazdagítva. Így jött létre a félig valóságos, félig fantázia szülte színezőkönyv.

 

– Nagyon sok olvasó sokkal többnek tekinti a könyvet, mint egyszerű kreatív tevékenységnek. Sokan kerestek meg azért, hogy elmondják, milyen módon segítette őket a könyv életük egy-egy nehéz időszakában, afféle művészetterápiaként segítve őket a mindennapok gondjaiban. (…) Lenyűgöző volt látni azt is, milyen ötletesek és egyediek a könyv használói a színek alkalmazásában, milyen ügyesen alkotnak egyik-másik fekete-fehér rajzomból valami teljesen egyedülállót, ami csakis rájuk jellemző. A Káprázatos trópusok megalkotásával ugyanezt az élményt szerettem volna megismételni – szépséges illusztrációkkal gyönyörködtetni az embereket, és egyben arra inspirálni, hogy felfedezzék saját kreatív oldalukat, és egy kis kilépést is kínálni a mindennapokból.

A Káprázatos trópusok c. színezőkönyv kedvezményes áron rendelhető >>
hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 13 =

hirdetés