Szedd magad levendula! Provance-i hangulat Pilisborosjenőn: lenyűgöző a kevélyhegyi levendulamező

hirdetés

Fiatal ültetvény, második alkalommal nyílt meg a nagyközönség előtt. Egyre többen kezdik felfedezni a kevélyhegyi levendulamezőt Pilisborosjenőn.

Június és július hónapokban szüretelhető a levendula 10 és 20 óra között, de pusztán csak egy kirándulást is megér, mert a látványa elbűvölő –  varázslatos környezetben fekszik, az 534 méter magas Nagy-Kevély lábánál elterülve. A rómaiak idejében a Nagy-Kevély csúcsa alatt húzódott egy római út, amely Aquincumba vezetett. A környék különleges látnivalója a Teve-szikla és az Egri-vár. 

2017. június 17-én készültek a fotók. Kattintva nyithatók meg nagy méretben

 

 

 

 

Kevélyhegyi Levendulamező a Facebookon >>

 

A csodálatos levendula | Illatosít, regenerál, jó rovarirtó, limonádéba, sütibe is kiváló

hirdetés

Mesterházy Mónika

eletszepitok.hu alapító

2013. február 14-én indítottam útjára az eletszepitok.hu-t. Végzettségem szerint szociális munkás, mentálhigiénés szakember vagyok, újságíró, kiadványszerkesztő, intézményi kommunikátor.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
1 hozzászólás

    Válaszolj!

    Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    hirdetés

    hirdetés