Kreatív újrahasznosítás: fém sütisdobozokból különleges egyedi ékszerek

hirdetés

Gondolnád, hogy a finom dán vajas kekszek tárolására szolgáló fém sütisdobozok ékszerként hasznosíthatók? A Windprincess Jewellery kreatív ékszerkészítőjének, Debre Gyöngyinek sok más mellett ez is az eszébe jutott; a dobozokon feltűnő kedves grafikák továbbgondolásra késztették: jók lennének nyakláncokhoz! Így is lett, egy fémdobozból tíz különleges medált tudott kinyerni.

A medált képező grafikákat speciális ollóval vágta ki a doboz oldalából, a 28×28 milliméteres fém anyag hátlapjára textilborítást készített, az oldalakat visszahajtotta, az alsó-felső részeket kifúrta; rögzítette a láncot, a díszítőelemeket, a végeredmény pedig az alábbi képeken látható (a teljesség igénye nélkül).

A medál mintái Jacobsens Bakery Magic Moments sorozatából valók, a grafikák a doboz felirata szerint Min Bum Lee alkotásai.

Szélvész királykisasszony horgolt drótcsipkéi – Windprincess Jewellery extravagáns kézműves ékszerek

hirdetés

Mesterházy Mónika

eletszepitok.hu alapító

2013. február 14-én indítottam útjára az eletszepitok.hu-t. Végzettségem szerint szociális munkás, mentálhigiénés szakember vagyok, újságíró, kiadványszerkesztő, intézményi kommunikátor.

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés